Δια ζώσης & Διαδικτυακά

Μαθήματα Χορού

Διδαχθείτε στο Κέντρο μας παραδοσιακούς χορούς από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στους Κουρήτες στόχος μας είναι να διαφυλάξουμε, να διασώσουμε και να διαδώσουμε την ελληνική και κρητική παράδοση, μέσα από μαθήματα και σεμινάρια που προσφέρουμε στους μαθητές μας.

Image

Διαθέτουμε την εμπειρία αλλά και το πάθος να μεταφέρουμε, σε όσους ενδιαφέρονται να διδαχθούν, την αγάπη μας για την ελληνική παράδοση γενικότερα αλλά και για την κρητική κουλτούρα και τρόπο σκέψης ειδικότερα.

Χρήσιμες πληροφορίες για όλους τους υποψήφιους νέους μαθητές:

Τι διδάσκουμε;
  • Παραδοσιακούς χορούς από την Κρήτη και από όλη την Ελλάδα.

Διαδικτυακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα

«Εσύ και η παράδοση, πιο κοντά από ποτέ…»

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική μας Εκπαιδευτική Πλατφόρμα! Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα παραδοσιακών χορών από την Κρήτη κι από όλη την Ελλάδα.

Με ένα κλικ, μπορείτε να εγγραφείτε σε σεμινάρια για να μυηθείτε στις ελληνικές τέχνες που χάνονται, σε μαθήματα παραδοσιακών μουσικών οργάνων και σε παραδοσιακών χορών. Αν πάλι σας γοητεύει το ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι, είστε στο σωστό μέρος.

Το Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» εγκαινιάζει μία νέα ψηφιακή εποχή, ώστε τίποτα να μην σας χωρίζει από τη μάθηση και την αγάπη για τον τόπο σας. Έτσι, είτε είστε αρχάριοι είτε προχωρημένοι, μπορείτε να επιλέξετε το μάθημα που σας ταιριάζει ή σας αρέσει καλύτερα και να ξεκινήσετε άμεσα, πιο εύκολα από ποτέ χρησιμοποιώντας το tablet, τον υπολογιστή ή ακόμη και το κινητό σας.

Image

«Εσύ και η παράδοση, πιο κοντά από ποτέ…»

Σχετικά

Μαθήματα

Παροχές

Ωράριο Λειτουργίας

Επίσκεψη κατόπιν συνεννόησης.
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-15.00 & 18.00-22.00
Σάββατο: 10.00-15.00
Κυριακή: 17.00-21.00

Επικοινωνία

Στριγγάρη 5,
Άγιος Δημήτριος Αττικής,
173 43
(Πλησίον Σταθμού Μετρό Δάφνης)

Τηλ.: 21 7000 1000